Διαφραγματοκήλη και Φυσιολογική Θέση Στομάχου

Διαφραγματοκήλη

Τι είναι η διαφραγματοκήλη, πως γίνεται η διάγνωσή της και ποια είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση για κάθε ασθενή; Πότε χρειάζεται λαπαροσκοπική αποκατάσταση;

Learn More
Αχαλασία Οισοφάγου Διάγνωση

Αχαλασία Οισοφάγου

Η αχαλασία οισοφάγου είναι μια ασυνήθης διαταραχή της κατάποσης. Το κύριο σύμπτωμα της αχαλασίας είναι η δυσκολία στην κατάποση στερεών ή και υγρών.

Learn More
ψ

Καρκίνος Οισοφάγου

Ο καρκίνος οισοφάγου είναι νόσος που αντιμετωπίζεται κυρίως χειρουργικά. Συμπληρωματικά, μπορεί να χρησιμοποιηθούν η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία.

Learn More
Καρκίνος Στομάχου

Καρκίνος Στομάχου

Η πρόγνωση του ασθενούς και η δυνατότητα μακροχρόνιας επιβίωσης εξαρτάται από το στάδιο της νόσου. Όσο πιο αρχικό είναι το στάδιο τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες.

Learn More
Στρωματικοί Όγκοι GIST Στομάχου

Στρωματικοί Όγκοι GIST

Οι στρωματικοί όγκοι (GIST) είναι σχετικά σπάνιοι όγκοι του γαστρεντερικού συστήματος, μεσεγχυματικής προέλευσης, δηλαδή από τον ενδιάμεσο συνδετικό ιστό.

Learn More
Καρκίνος Παχέος Εντέρου

Καρκίνος Παχέος Εντέρου

Ο καρκίνος παχέος εντέρου είναι πιθανότερο να συμβεί σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Πάνω από 90% αυτών των ασθενών διαγιγνώσκονται μετά την ηλικία των 50.

Learn More
Λαπαροσκοπική Αποκατάσταση Κηλών

Κήλες – Βουβωνοκήλη

Η βουβωνοκήλη δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνη πάθηση. Δεν βελτιώνεται από μόνη της εάν παραμείνει χωρίς θεραπεία. Αντίθετα μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές επικίνδυνες για τη ζωή.

Learn More

Δεύτερη Γνώμη;

Ζητήστε μια εκτίμηση από τον ειδικό


Επικοινωνία